Inici -> Àrees -> Cultura -> Programació -> Notícies culturals

Música clàssica i òpera donen forma a un emotiu concert de Nadal a l'església Arxiprestal

tornar Imprimir

dijous, 26 de desembre de 2019

Sala de premsa, Cultura

Concert de Nadal a l'església Arxiprestal_4

Música clàssica i òpera donen forma a un emotiu concert de Nadal a l'església Arxiprestal

L'església Arxiprestal ha acollit el concert de Nadal com a colofó al primer Festival d'Òpera de Vila-real. El concert, al qual han assistit l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, el bisbe de la diòcesi de Sogorb-Castelló, Casimiro López Llorente, i representants de la corporació municipal, ha consistit en una versió clàssica de la Missa en do major, Op. 86, del gran compositor Ludwig van Beethoven.

El magnífic esdeveniment musical ha comptat amb la participació de trenta músics, per part de l'orquestra Art Creara, i l'especial protagonisme de la soprano Ximena Agurto, la mezzosoprano Joana Thomé, el tenor Jorge Franco i el baríton Juan Felipe Durà, tot sota la direcció musical de Josep Gil. La principal novetat d'enguany ha sigut, a més, la col·laboració del Cor Tutte Voci i la Coral Sant Jaume. Organitzat per Crea Escena en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vila-real, compta, a més, amb el patrocini de la Fundació José Soriano Ramos i la Fundació Caixa Rural Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Concert de Nadal a l'església Arxiprestal Concert de Nadal a l'església Arxiprestal_2 Concert de Nadal a l'església Arxiprestal_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es