Inici

La Regidoria de Cultura convida les famílies de Vila-real a participar en la iniciativa Munta la teua exposició

dissabte, 2 de maig de 2020

La Regidoria de Cultura, en col·laboració amb el Departament de Museus, i dins del Pla d'iniciatives municipals COVID-19, Continuem junts i units des de casa, convida els xiquets i xiquetes de Vila-real, amb l'ajuda de les famílies, a participar en el projecte Munta la teua exposició. "Aquest projecte té el propòsit de fer reflexionar els xiquets i xiquetes sobre tot el treball que cal fer per a preparar una exposició, i creiem que, donada la situació en la qual estem, és una bona oportunitat perquè les famílies puguen contribuir-hi", ha explicat la regidora de Cultura, Rosario Royo. El concurs consisteix en la realització d'una exposició a casa, usant la creativitat i inspiració dels museus de Vila-real.

Així doncs, la Regidoria de Cultura ha creat el manual didàctic Munta la teua exposició perquè els xiquets participants puguen tenir una guia de com crear la seua exposició a casa. Aquesta guia compta amb informació sobre com muntar l'espai, el material o l'equip, entre altres suggeriments específics.

Dins d'aquest manual també es troben les instruccions per a poder participar en el joc, que consisteix a detallar el títol de l'exposició, la temàtica, el lloc, les dates, l'equip participant i, finalment, la fitxa tècnica, que ha d'emplenar-se perquè les exposicions siguen publicades en les xarxes socials del Museu de la Ciutat Casa de Polo, i les més originals siguen exposades a la Casa de l'Oli en els pròxims mesos.

Una vegada acabada l'exposició, caldrà fer-li una fotografia i enviar-la per correu, juntament amb la fitxa tècnica, a macosta@vila-real.es, o a les xarxes socials del Museu de la Ciutat Casa de Polo (Facebook o Instagram).

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Guia de l'activitat 'Munta la teua exposició'
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es