Inici

L'autobús urbà gratuït amplia les connexions amb el Termet per a donar major servei durant la temporada estival

tornar Imprimir

dijous, 2 de juliol de 2020

Mobilitat, Sala de premsa

bus urbà Groguet

L'autobús urbà gratuït amplia les connexions amb el Termet per a donar major servei durant la temporada estival

La línia 2B de l'autobús urbà gratuït que connecta la ciutat amb el Termet augmenta les connexions en el seu recorregut i amplia l'horari per a donar major servei a la ciutadania durant la temporada estival però d'acord amb les circumstàncies actuals de menor activitat d'oci en el paratge.

El bus Groguet, que circula de dilluns a diumenge, passa de tenir 4 a 10 expedicions al dia i s'inicia a les 8.30 hores perquè els veïns puguen gaudir aquests mesos d'estiu del paratge de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia a més de facilitar als socis i sòcies de l'SME i esportistes federats de clubs aquàtics la pràctica esportiva a la Piscina del Termet.

La línia 2, amb les seues variants A i B, circula tots els dies de la setmana de 8.00 a 21.45 hores i té parada d'inici i final al carrer de Josep Ramon Batalla (la Bàscula). La línia 2 a més també dona servei als mercats ambulants de la ciutat, tant al d'alimentació instal·lat provisionalment els dissabtes a l'aparcament de l'avinguda de Matilde Salvador (enfront del Palau de Justícia) com el mercat de roba i complements de dimecres i dissabtes emplaçat també de manera temporal a la Ciutat Esportiva Municipal.

Cal recordar que els usuaris del servei han de complir amb les corresponents mesures de prevenció i higiene establides per les autoritats sanitàries com és l'ús obligatori de màscara.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Rutes i horaris estiu 2020
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es