Inici -> Àrees -> Cultura -> Programació -> Notícies culturals

L'artista vila-realenc Marcelo Díaz representarà Espanya en la trobada internacional ArtCamp a Andorra

tornar Imprimir

dimecres, 14 de juliol de 2021

Sala de premsa, Cultura

L'escultor i poeta Marcelo Díaz, junt a l'alcalde de Vila-real, José Benlloch.

L'artista vila-realenc Marcelo Díaz representarà Espanya en la trobada internacional ArtCamp a Andorra

L'escultor i poeta vila-realenc Marcelo Díaz representarà Espanya en la setena edició de l'ArtCamp, una trobada internacional d'artistes de tot el món que arranca hui a Andorra i que es desenvoluparà fins al pròxim 23 de juliol. Díaz serà l'únic representant espanyol en aquesta cita cultural impulsada per la Comissió Nacional d'Andorra per a la UNESCO que, sota el lema Colors per al planeta, es concep com un projecte de cultura per a la pau. "És un orgull que Marcelo Díaz, un dels nostres artistes més destacats, porte el nom de Vila-real a un esdeveniment de caràcter internacional", ha assegurat la regidora de Cultura, Rosario Royo, que ha destacat que "l'elecció de Marcelo Díaz per a representar Espanya és un aval a la seua consolidada trajectòria i la qualitat del seu treball".

ArtCamp Andorra és una trobada internacional on artistes pintors procedents dels cinc continents es reuneixen i interactuen compartint les seues cultures. En aquesta edició, es donaran cita creadors d'una vintena de països com ara Israel, Xile, Hongria, Paraguai, França, Cuba, Grècia, Malta, Bielorússia o Mali, entre d'altres. L'objectiu és crear un aparador d'obres d'artistes procedents de diferents països que compartisquen la seua cultura a través de les seues creacions artístiques basades en temes estratègics de la UNESCO, com la promoció d'una cultura de pau i el desenvolupament sostenible.

Les obres creades en ArtCamp Andorra 2021 s'inclouran en una col·lecció que es presentarà en exposicions itinerants en els anys següents.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es