Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch: "L'obertura del nou Lidl a Vila-real demostra que la ciutat, malgrat la pandèmia, no ha deixat d'avançar"

dijous, 5 d'agost de 2021

Obertura del nou Lidl a Vila-real

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha visitat aquest matí, juntament amb el gerent regional de Vendes de la cadena Lidl, Tomás San Román, les noves instal·lacions de la tenda que la companyia ha obert a l'entrada nord de la ciutat, en un solar propietat de la família Gómez Mata. La tenda, la primera a doble altura de la cadena a la província, completa l'equipament d'un dels principals accessos urbans amb una superfície comercial de 1.400 metres quadrats i 3,4 milions d'inversió que consoliden la presència del grup internacional a Vila-real.

"Hui és un dia d'alegria per a la ciutat perquè, en un moment tan difícil com el que vivim, és important que hi haja projectes que milloren la ciutat, els nostres accessos i els serveis que es presten. L'obertura d'aquest nou establiment és una clara mostra que la ciutat avança i creix", valora Benlloch. L'alcalde ha agraït la participació de la família Gómez en aquest projecte, així com l'esforç per a la urbanització i millora dels accessos realitzada fa alguns anys, i a la companyia Lidl: "S'ha d'agrair que una empresa com Lidl, líder en el món, malgrat les difícils circumstàncies que vivim, no sols ha apostat per quedar-se a Vila-real sinó per ampliar les instal·lacions i mirar al futur. Aquesta és la clara mostra que Vila-real no ha estat parada en aquesta pandèmia", agrega.

"Des de fa 10 anys, treballem en polítiques de gestió del territori i millora dels nostres polígons que ens han permés atraure noves inversions al municipi, generar oportunitats i millorar els serveis a la disposició de la ciutadania" i ha volgut agrair a la cadena Lidl haver triat Vila-real per a la seua consolidació a Castelló amb la primera tenda elevada de la companyia a la província. "La nova tenda de Lidl, a més, contribueix a completar l'equipament en un dels principals accessos a la ciutat i estem segurs que serà un motiu més per a l'impuls d'aquesta zona de Vila-real i de l'economia local", afegeix.

La tenda, situada al carrer de Grècia, núm. 3, substitueix la que la companyia tenia situada a l'avinguda d'Itàlia, 23. L'obertura de l'establiment, amb més de 100 places d'aparcament i una sala de vendes de 1.400 metres quadrats, ha suposat la creació de 12 nous llocs de treball, per a una plantilla total de 24 empleats.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

NP obertura del nou Lidl a Vila-real
Tipus d'arxiu: DOCX | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Obertura del nou Lidl a Vila-real_1 Obertura del nou Lidl a Vila-real_2 Obertura del nou Lidl a Vila-real_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es