Inici -> Àrees -> Cultura -> Programació -> Notícies culturals

FITCarrer Vila-real suma enguany el suport de més empreses i entitats

tornar Imprimir

dijous, 30 de setembre de 2021

Sala de premsa, Cultura

FITCarrer Vila-real suma enguany el suport de més empreses i entitats

El FITCarrer Vila-real torna aquest cap de setmana amb tres jornades intenses de programació cultural a l'aire lliure. Aquesta 33a edició compta amb nous patrocinadors, als quals el festival ha volgut agrair el seu suport i implicació en el projecte.

Noves empreses i entitats entren a formar part de l'equip de patrocinadors, que amb les seues aportacions ajuden a consolidar i créixer aquest festival d'arts de carrer. A patrocinadors habituals com Renault Vila-real, la clínica Sé Tu o Renfe Rodalia, se sumen altres empreses locals que no han volgut perdre's l'oportunitat de col·laborar amb el FITCarrer Vila-real.

El Centre Comercial Estepark patrocina enguany les samarretes del festival, que qualsevol pot aconseguir i la recaptació de les quals es destina a benefici d'Acudim. Les samarretes es poden comprar a la seu de l'associació o durant el festival, a l'Espai Mou-te. El festival celebra també el suport de grans entitats com el Villarreal CF i la seua Fundació Endavant o la radiotelevisió pública valenciana À Punt Mèdia. A més, empreses locals com Canós Impressors, Monitor.es i Lactoduero també col·laboren en aquesta gran cita cultural de referència amb els seus patrocinis.

Galeria multimèdia

Imatges

FITCarrer 2021 patrocinadors
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es