Inici

Vila-real recupera l'Abonament cultural després de l'aturada per la covid amb preus reduïts i una forta aposta cultural

tornar Imprimir

dilluns, 27 de desembre de 2021

Sala de premsa, Cultura

Presentació de l'Abonament de les arts escèniques 2022_1

Vila-real recupera l'Abonament cultural després de l'aturada per la covid amb preus reduïts i una forta aposta cultural

La regidora de Cultura, Rosario Royo, ha presentat aquest matí la recuperació de l'Abonament de les Arts Escèniques, que torna a Vila-real en el primer trimestre de 2022, després de l'aturada en la programació de temporada que va suposar el 2020 l'esclat de la pandèmia per la covid-19. Per a aquest esperat retorn, la Regidoria de Cultura ha preparat una programació de molt alt nivell i preus reduïts per a un cartell amb alguns dels principals noms de l'escena espanyola actual.

"No volem deixar d'apostar per la cultura i que, a més, siga una cultura segura i assequible", afirma l'edila. Per aquest motiu, el preu de l'Abonament general es redueix a 30 euros, enfront dels 45 euros d'edicions anteriors. Així i tot, ateses les diferents realitats socials i amb la finalitat que tothom tinga accés a la cultura, hi haurà preu reduït a 10 euros per a jubilats, titulars de Carnet Jove, perceptors de viduïtat, orfandat i aturats, persones amb discapacitat, família nombrosa i víctimes de violència de gènere. Per als estudiants, l'entrada serà de només 3 euros, mentre que l'accés continua sent gratuït en el cas de persones incloses en programes de Serveis Socials. Els tiquets en taquilla costaran 15 euros.

Per a fer-se amb el nou Abonament, els antics socis podran renovar-lo del 12 al 18 de gener, mentre que els nous abonats podran adquirir-lo del 19 al 25 de gener a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, en horari de 10.00 a 14.00 hores. També es manté la venda en línia des del web entrades.vila-real.es.

El nou programador de l'agenda cultural, Domingo Martínez, ha detallat els tres grans títols que compondran aquest cicle, que compta amb alguns dels rostres més coneguts i respectats de la pantalla en l'actualitat. El cicle començarà el divendres 28 de gener amb Puertas abiertas, protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali. Li seguirà, el 25 de febrer, Un hombre de paso, amb l'elenc format per Antonio de la Torre, María Morales i Juan Carlos Villanueva. La temporada de teatre acabarà el 8 d'abril amb El hombre almohada, protagonitzada per Belén Cuesta i Ricardo Gómez.

Al marge de l'Abonament, el 21 de gener Vila-real acollirà l'obra El humor de mi vida, protagonitzada per Paz Padilla i basada en el llibre del mateix nom. El preu de l'entrada general serà de 15 euros i les entrades es podran comprar des del 10 de gener a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán de 10 a 14 hores.

Una altra de les novetats d'aquesta temporada és l'horari. Les obres començaran a les 19.30 hores, amb la finalitat d'adaptar-se a l'hivern i poder donar major flexibilitat als espectadors perquè puguen combinar el teatre amb altres activitats.

"Aquesta aposta pel teatre en viu forma part de les accions destinades a complir els objectius de l'Agenda 2030, que té com a meta aconseguir que Vila-real siga una ciutat cultural inclusiva i sostenible, a més de complir també els objectius de Ciutat Educadora. Per això, s'ha volgut contribuir amb aquesta forta aposta pel teatre", conclou Royo.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Abonament de les arts escèniques 2022
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de l'Abonament de les arts escèniques 2022
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es