Inici -> Àrees -> Cultura -> Programació -> Notícies culturals

Vila-real lliura aquest dissabte els guardons de la 25a edició dels Premis Maig Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu

dimarts, 24 de maig de 2022

Vila-real lliura dissabte els guardons de la 25a edició dels Premis Maig Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu

Vila-real celebra aquest dissabte 28 de maig, a les 12.00 hores, a l'àgora de la plaça Major, el lliurament de la 25a edició dels Premis Maig Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu 2022, un acte presentat per Vicent Usó, escriptor vila-realenc i membre de l'Associació Cultural El Guitarró.

Després d'entregar els guardons als autors premiats, es farà la lectura d'un manifest per a commemorar els 90 anys de les Normes de Castelló. I per a tancar l'acte, s'ha programat l'actuació del grup musical Abraç Band que, amb instruments de vent i bateria a l'estil de les brass bands tradicionals de Nova Orleans, oferirà un directe enèrgic, ritmes festius, so poderós i repertori eclèctic pensat per a no deixar la gent quieta. Aquest acte és fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Vila-real, l'Associació Cultural El Guitarró i la Plataforma per la Llengua.

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha destacat la importància d'aquests guardons literaris que "durant l'últim quart de segle han ajudat a fer de Vila-real un referent en la promoció de la narrativa en la nostra llengua" i ha agraït a l'Associació El Guitarró la seua tasca en aquest sentit, així com el suport de la Plataforma per la Llengua.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es