Inici

Talent local i nacional en un abonament de qualitat, amb Sacristán, La Fam, El Brujo o Supramúsica en set espectacles fins a abril

dimarts, 6 de desembre de 2022

Cartell de l'Abonament de les arts escèniques de 2023

L'abonament de les arts escèniques torna a Vila-real amb una programació de qualitat. Talent local i nacional combinats en un cartell que toca pràcticament totes les disciplines, des del teatre a la música, la dansa o el circ, amb set espectacles amb un preu conjunt de 80 euros (15 euros en tarifa reduïda). José Sacristán (Señora de rojo sobre fondo gris), La Fam, amb el seu recentment guardonat homenatge al circ clàssic Ambulant, o El Brujo, amb la seua cèlebre versió d'El Lazarillo de Tormes s'alternaran sobre l'escenari de l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner amb l'homenatge de Supramúsica a Falla i Lorca, la dansa de Sol Picó (Malditas plumas) o el teatre Adictos, amb Lola Herrera, Ana Labordeta i Lola Baldrich, i Un Óscar para Óscar, amb Jon Plazaola, Agustín Jiménez, Rebeca Sala i Mara Guil.

"Vull agrair al programador, Domingo Martínez, la proposta que ens ha fet per a tindre una programació de qualitat per al 2023. Malgrat les gravíssimes dificultats econòmiques que travessa l'Ajuntament, hem aconseguit confeccionar una programació variada i per a tots els públics. Sota la premissa de la cultura com a eina de transformació social, aquest abonament té la intenció de reunir un públic divers, que torne a omplir l'Auditori i gaudir de la cultura en totes les seues manifestacions", assenyala la regidora de l'àrea, Rosario Royo. "La cultura és segura i necessària; les companyies necessiten del públic i el públic necessita de l'espectacle per a reflexionar o simplement gaudir altres realitats, en un compromís absolut de l'Ajuntament per fer de Vila-real una ciutat cultural, inclusiva i sostenible", incideix.

La renovació dels abonaments serà del 12 al 16 de desembre i els nous abonats els podran sol·licitar del 19 al 23 de desembre, en horari d'atenció al públic, de 10.00 a 14.00 hores. Fora de l'abonament, les entrades individuals a cada espectacle, a la venda en entradesvila-real.es i taquilla, costaran 20 euros.

Descàrrega d’arxius

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es