Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real presenta la guia de l'SME amb 6.000 places per a socis i prop de 2.800 per a activitats

dilluns, 4 de setembre de 2023

El Servei Municipal d'Esports ha llançat la guia d'activitats esportives municipals per a la temporada 2023-24 amb la finalitat de continuar fomentant l'esport i la salut a través d'una oferta municipal per a tots els públics. La nova guia esportiva ofereix prop de 9.000 places distribuïdes en 6.000 places per a socis i les 2.761 places en activitats que es desglossen en: 1.010 places en activitats per a xiquets i joves; 811 en activitats de salut; 180 per a embarassades; 280 de fitnes i 480 places en activitats per a séniors.

El Servei Municipal d'Esports (SME) ha dissenyat aquesta guia "amb molt d'esforç i dins de les possibilitats econòmiques de l'Ajuntament", segons ha explicat el regidor Xus Madrigal. La necessitat d'ajustar-se a aquesta situació ha motivat un retard en la definició de la guia però "l'important és que continuem apostant per l'esport, amb una àmplia oferta i una xarxa d'instal·lacions que hem multiplicat per tres en els últims anys amb cinc piscines -tres cobertes, la del Termet i el conveni amb el Club de Tenis-, cinc pavellons, la CEM, pistes de pàdel i una xarxa d'una quinzena de gimnasos col·laboradors, amb uns preus assequibles per a la ciutadania", ja que la quota anual per soci es manté en els 136 euros.

Els socis tenen dret a reservar classes dirigides així com les pistes de pàdel del pavelló Sebastián Mora i les pistes del Club de Tenis, a més de fer ús de les piscines. Quant a les activitats per a xiquets i xiquetes, l'oferta inclou l'Escola Municipal de Natació, peke yoguis, natació terapèutica, aiguafit joves i functional fitness per a joves; les activitats de salut contemplen condicionament físic per a adults, natació per a adults i especial, treball d'equilibri corporal, pilates, ioga, aigua-salus; també s'ofereixen classes per a embarassades i bebés; i respecte a les activitats de fitnes, l'SME ha previst activitats com ritmefit, aigua-ritme, aiguafit, ballfit, cicle-ritme, GAC o functional training. Finalment, també els més majors compten amb una oferta esportiva adaptada a les seues necessitats, amb pilates, ioga, tai, ritme o activitats aquàtiques.

El termini de renovacions i canvis d'activitats i socis és del 4 a l'11 de setembre, mentre que del 12 al 18 de setembre es realitzarà la preinscripció en les activitats i el 20 de setembre tindrà lloc el sorteig i l'assignació de places. La temporada començarà l'1 d'octubre. Tota la informació està disponible en la guia esportiva i en el web https://smevila-real.deporsite.net/.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Guia d'activitats esportives municipals 23-24
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es