Inici -> Àrees -> Cultura -> Programació -> Notícies culturals

El concert de Nadal omplirà l'Arxiprestal amb les veus de l'Orfeó Universitari de València i l'Orquestra Art Creare

dijous, 21 de desembre de 2023

Presentació del concert de Nadal del Cicle de Música Clàssica de Vila-real

Vila-real tornarà a celebrar el Nadal amb la millor música clàssica en el tradicional concert que Crea Escena i la Regidoria de Cultura presenten dins del Cicle de Música Clàssica de Vila-real. Com és tradicional, el concert tindrà com a escenari el magnífic temple de l'església major arxiprestal Sant Jaume i en aquesta edició estarà protagonitzat per les veus de l'Orfeó Universitari de València i l'Orquestra Art Creare. La regidora de Cultura i Tradicions, Noelia Samblás, ha presentat el cartell anunciador del concert al costat de dos de les intèrprets que participaran: la soprano Marian Torres i Carla Clemente, integrant de l'orquestra.

Samblás s'ha mostrat molt satisfeta de comptar amb "un programa de gran nivell, a l'altura d'una ciutat amb gran tradició musical com Vila-real, i en un escenari magnífic com és la nostra església Arxiprestal, declarada BIC, i sens dubte una de les joies del nostre patrimoni". La regidora ha agraït als responsables de Crea Escena -Josep Gil, Héctor Chabrera, Toni Luque i la resta de l'equip- el seu compromís amb la cultura i l'esforç que realitzen per a fer possible el Cicle de Música Clàssica de Vila-real, al mateix temps que ha animat vila-realencs i vila-realenques i veïns i veïnes d'altres localitats a assistir al concert de Nadal que tindrà lloc el 26 de desembre a les 20.00 hores a l'església Arxiprestal.

El programa inclou les peces musicals Magnificat, de J. Rutter, Chichester Psalms, de L. Bernstein, i Agnus Dei, de S. Barber. L'Orfeó Universitari de València estarà dirigit per Francesc Valldecabres, i comptarà amb les veus de la soprano Marian Torres; la mezzosoprano Joana Thomé; el tenor Manuel Valero; el baríton Alejandro Moreno; i la veu blanca Juanjo Visquert Rodrigo. L'Orquestra Art Creare serà una altra de les grans protagonistes de la vetlada musical, sota la direcció de Sergio Gili.

El concert compta a més amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vila-real i la Diputació de Castelló.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell del concert de Nadal del Cicle de Música Clàssica de Vila-real
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es