Inici -> Àrees -> Cultura -> Programació -> Notícies culturals

Vila-real amplia l'horari de la sala d'estudi de la BUC durant el període d'exàmens

dimecres, 10 de gener de 2024

Edifici de la biblioteca municipal BUC

Vila-real facilita als estudiants de la ciutat un espai per a l'estudi durant el període d'exàmens universitaris amb un horari ampliat a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC). Les regidores responsables de Biblioteques, Noelia Samblás, i Educació, Anna Vicens, han coordinat l'ampliació de l'horari de la sala d'estudi, que funcionarà també els caps de setmana perquè "els estudiants de la nostra ciutat disposen d'un espai adequat per a preparar els seus exàmens". A més, el consistori treballa per a habilitar llocs d'estudi individuals que faciliten la concentració dels usuaris.

Així, la BUC comptarà amb una zona per a l'estudi oberta de 20 a 00 hores, de dilluns a divendres, a més de l'espai habitual de la biblioteca que obri de 9.00 a 20.00 hores. Els dissabtes i diumenges, l'horari de la sala d'estudi serà de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Aquests horaris estaran vigents a partir d'aquest divendres, 12 de gener, i fins al 31 de gener.

Cal recordar que, amb aquesta mesura, l'equip de govern dona compliment a la moció aprovada per unanimitat en el Ple de l'Ajuntament per a facilitar que els estudiants de Vila-real puguen preparar els seus exàmens a la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es