Cloenda Sonda - Imaginària

PROGRAMA CLOENDA SONDA - IMAGINÀRIA

La cloenda d'aquesta XII edició es realitzarà demà a partir de les 22.00 hores al Museu de la Ciutat Casa de Polo de Vila-real, una altra de les localitats que han participat en Imaginària 2015, i per primera vegada a través del projecte singular que també s'integra en el festival, el Sonda Vila-real.

Per a totes aquelles persones que vulguen assistir-hi, el programa de la clausura del festival és el seguent:

22.00 h Obertura del recinte i visita a les exposicions ubicades en el Museu de la Ciutat Casa de Polo. S'exposen els treballs de Carlos Sebastiá "La construcción del cariño" i de Txema Salvans "Spanish Hits".
22.30 h Acte de clausura de la mà del vicerector de Cultura de la Universitat Jaume I Wenceslao Rambla i el regidor de Cultura en funcions de l'Ajuntament de Vila-real, Alberto Ibáñez.
22.45 h Presentació del projecte Beerlowsky de la mà de Juan Pedro Font de Mora de la Llibreria Railowsky i de Lola Barcia i Marinela Forcadell del col·lectiu Fotolateras. En la misma vera la llum la caixa exclusiva realitzada amb motiu d'aquesta edició del Festival Imaginaria 2015. Per descomptat, a més a més, de conéixer el projecte, podrem degustar la cervesa.
23.00 h Projecció audiovisual dels treballs següents:
- La deriva y sus derivados (4') vídeo creació de Cristina Fecedo, Sandra Vega i Isabel López
- Tarde para mirar (3' 41'') un projecte visual d'Antonio León Segura, amb l'edició de David Linuesa i música de David Antolín, produït per Áqaba Media.
- Presencia. Ausencia (5' 20'') un projecte visual de Pacho Sancho, amb l'edició de David Linuesa i música de David Antolín, produït per Áqaba Media.
- Medianoche (4' 36'') un projecte visual de Rafael Arocha, amb l'edició de David Linuesa i música de Carlos Luna, produït per Áqaba Media
- Cuando apagues la luz (3' 40'') un projecte visual de David Linuesa, música de Rafa Ramos Sania, produït per Áqaba Media.
23.30 h Performance La mirada del no muerto (fotografia, música, dansa i vídeo)
Manu Chabrera: música, vídeo projeccions, text, producció vídeo, actor.
Esk Manufactures
Carmen Esquivel: coreografies, vestuari, dansa, actriu
CRO Style
Marta Martin: coreografies, dansa, disseny foc, actriu
Martinna Juggling
Nerea Coll: fotografia, càmera, disseny NEREA COLL photography
00.00 h Final d'activitats i inici del compte enrere per a rebre la XIII edició de l'Imaginària Fotografia en Primavera.

Lloc: Museu de la Ciutat Casa de Polo

Durada del 5 al 17 de juny de 2015.
Horari: 22:00

Preu: Entrada lliure

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es