Exposició de fotografia de Vicent Dosdá amb el títol "La mirada de l'altre"

Exposició de fotografia de Vicent Dosdà amb el títol "La mirada de l'altre", que tindrà lloc a la Casa de l'Oli, del 18 de desembre de 2015 al 10 de gener de 2016

Inauguració: 18 de desembre a les 20.00 h. Entrada lliure

Horari: de dilluns a diumenge de 17.00 a 20.00 h

Poseu els peus a les marques disposades al terra per a tal motiu.
Disposeu-vos a ordenar al vostre cervell que aixeque les parpelles, simultàniament o en successió, i a obtenir una imatge estereoscòpica en el lòbul occipital. Les imatges així creades són les que conformen el sentit de la vista i faciliten en gran manera el procés de mirar; encara que, en cap concepte, garanteixen entendre el que s'ha visualitzat.
En principi, segurament, tot ens semblarà estrany i ens meravellarem de les coses, de la seua dimensió, el seu color, la seua posició a l'espai, el reflex no ens serà quotidià, és més, ens serà estrany.
Solament necessitarem focalitzar i reconstruir en el nostre cervell la fragmentació d'imatges que veiem, la nostra imatge reflectida en l'espill, amb els ulls d'un altre, i realitzar la nostra fotografia, feta a la mida de la nostra percepció.
El millor de tot és que, si no ens veiem, l'única cosa que hem de fer és tancar els ulls i tornar a mirar de nou¿ Les vegades que faça falta.

Organitza: Museus

Lloc: Casa de l'Oli

Durada del 18 de desembre de 2015 fins al 10 de gener de 2016.

Preu: Entrada lliure

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es