TEST 2017 Mostra d'art i creativitat

TEST 2017 Mostra d'art i creativitat_1

Del 29 d'abril al 2 de juliol, tindrà lloc en El Convent, espai d'art l'exposició de TEST 2017 Mostra d'Art i Creativitat.

Inauguració: Dissabte 29 d'abril a les 12.00 h. Entrada lliure

Horari: * de dimarts a divendres de 17 a 20 h, * dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, * diumenge de 10 a 13, * dilluns i festius tancat

En aquesta cinquena edició comptarem amb la presència en la sala de les pintures de Sergio Luna, les escultures d'Agustín Serisuelo i les fotografies de Carlos Aguilera. L'artista encarregat de la intervenció urbana serà Louis Lambert.

Sergio Luna: Un àlbum de fotos familiar ha marcat la construcció de la meua pròpia imatge de la infància i de la meua família. He dibuixat les seues fotografies i les he redistribuïdes de nou per a crear un nou relat. He pres fragments, he jugat amb superposicions, ampliacions i altres recursos que n'alteren el sentit original, emfatitzant o desestabilitzant la seua posada en escena, en un intent d'abordar el relat d'una forma despersonalitzada, per a obrir-lo i establir noves relacions entre les mateixes imatges i tots aquells elements externs -textures, reversos, papers i càmeres- que les fan possibles.

Agustí Serisuelo: Viure, rehabilitar i visibilitzar el lloc són els objectius principals del procés d'investigació de caràcter fotoescultòric, en què la imatge fotogràfica és entesa com a ferramenta processual per a analitzar un territori que transita des de l'aspecte natural a l'artificial, reflexionant sobre el paisatge com a construcció cultural, entés com a aglomerat de múltiples capes de memòria que construeixen la seua identitat.

Carlos Aguilera: La general és la carretera que creua el lloc on vaig néixer. Un dia va actuar com a origen i eix de creixement del poble. En aquest treball, funciona com una línia d'acció que dirigeix la mirada. La condueix cap a objectes, persones i gestos que emergeixen com singularitats de la normalitat del carrer. Aquests elements, aparentment banals, remeten a qüestions relacionades amb la identitat i la història del lloc; conformant una imatge personal d'aquest territori que connecta amb el seu fons i naturalesa". La General es un projecte fotogràfic que capta aquestes sensacions i les plasma en forma de representació sent aquesta a voltes propera, a voltes extranya.

Louis Lambert: La seua línia d'investigació d'aquest artista urbà consisteix a fer evident la capacitat innata de totes les formes d'expressió a l'hora de transcendir l'aspecte mundà i convertir-se en art; atorga especial rellevància a l'experimentació material, la qual cosa l'ha portat a la utilització de ciment, paper maixé, ceràmica oriental i a un ampli ventall de distints formats que van des del quadre al treball mural a gran escala. Per a Louis Lambert el plaer creatiu és indissociable del procés; gaudeix treballant i es reflecteix en el seu estil particular: dinàmic, colorit, alegre i autèntic

Informació: www.t-e-s-t.org                                                                                               

                  facebook.com/test.mostra

Organitza: Museus

Lloc: El Convent, espai d'art

Durada del 29 d'abril de 2017 fins al 2 de juliol de 2017.
Horari: de 12:00 a 13:00

Preu: Entrada lliure

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

TEST 2017 Mostra d'art i creativitat
Tipus d'arxiu: PNG | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es