Exposició alumnes del batxillerat artístic de l'IES Broch i Llop

Exposició alumnes del batxillerat artístic de l'IES Broch i Llop

Del 17 al 26 de juny, podrem visitar l'exposició dels alumnes del batxillerat artístic de l'IES Broch i Llop amb el títol "Qui som?", a la Casa de l'Oli.

Presentació: divendres 17 de juny a les 19 h

Horari visites: matins de 10 a 13 h

Qui som? Aquesta pregunta ens la fem des de l'adolescència fins al dia de la nostra mort. Quants de nosaltres som fruit de la genètica, de la família, de les amistats, del centre on estudiem, dels professors, etc. Aquestes són algunes de les qüestions, característiques i anàlisi que els nostres alumnes i autors de l'exposició han realitzat per a plasmar en les seues obres els temors, les alegries, les incerteses, el seu físic, el seu jo íntim, el seu passat, el seu present i el seu futur.
En els temps que vivim, i per les característiques d'edats dels nostres artistes, estan en un moment on estan creant i enfortint la seua identitat i autonomia. I per aquest motiu des del Departament de Dibuix hem volgut aglutinar la tècnica, la creativitat amb el concepte, amb la finalitat de mostrar qui són, fent una anàlisi de la seua autonomia personal, de la seua acceptació, de la seua rebel·lia, de la seua llibertat, dels seus valors. Com a fruit, una obra artística on han aprés la tècnica, les proporcions del dibuix, el clarobscur i que s'ha unit a un concepte, que sàpien quina és la seua identitat.

Organitza: Departament de Dibuix de l'IES Broch i Llop

Col·labora: Museus

Lloc: Casa de l'Oli

Durada del 17 al 26 de juny de 2022.

Preu: Entrada gratuïta

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es