Malabara't

Malabara't. Trobada de Malabaristes de Vila-real

La Trobada de Malabaristes de Vila-real té lloc amb caràcter biennal, a l'estiu i en l'incomparable marc del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Durant un cap de setmana, grans i menuts conviuen a Vila-real per a aprendre tècniques de circ a través de tallers de tot tipus i gaudir d'espectacles on es mostra el circ en la seua màxima esplendor.

Organitzat per l'Associació de Malabaristes de Castelló, el Malabara't va arrancar per primera vegada l'any 2010, si bé va ser en el 2012 quan va adquirir el caràcter de festival consolidat en el calendari cultural de Vila-real. En 2016, la Trobada de Malabaristes compleix ja la seua cinquena edició, amb una programació de tallers, espectacles i convivència en el Termet en una cita única de les arts circenses que se celebrarà els dies 29, 30 i 31 de juliol.

Les activitats arrancaran el divendres 29 a les 17.00 hores amb una cercavila fins a l'ermita i s'allargaran fins a la vesprada del diumenge, en un cap de setmana que porta a Vila-real una quinzena d'artistes circenses i malabaristes, amb una desena de tallers, l'esperada gala del dissabte a la nit o les olimpíades malabars del diumenge. El preu per a participar en la trobada de convivència és de 15 euros, que inclouen tallers, estada i dinar popular. Els espectacles són oberts i gratuïts.

Recordeu l'última edició de Malabara't en fotos i vídeo.

Malabara't. IV Trobada de Malabaristes

Enllaç: Trobada de Malabaristes de Vila-real, Malabara't

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es