TEST

Mostra d'art i creativitat TEST 2017

Mostra d'art i creativitat TEST és un espai per a fer créixer els treballs i les carreres d'artistes joves i prometedors, aquells que més necessiten el suport al seu esforç i tenacitat. En TEST es donen cita cada any interessants propostes plàstiques, amb un catàleg personalitzat per a cada artista, que converteix el festival en una cita ineludible per als amants de l'art contemporani i una important plataforma de suport als joves artistes. 

Amb aquest objectiu, TEST consta en cada nova edició d'una exposició col·lectiva i una intervenció d'art urbana. En l'edició de 2017, la Mostra d'art i creativitat TEST ha reunit al Convent els treballs del pintor Sergio Luna (Álbum), les escultures d'Agustín Serisuelo (Statement) i les fotografies de Carlos Aguilera (La General). L'artista encarregat de la intervenció urbana serà Louis Lambert, 3TTMAN, qui deixarà empremta de la seua obra en un espai urbà de Vila-real. 

La Mostra d'art i creativitat TEST es pot visitar del 29 d'abril al 2 de juliol al Convent, espai d'art, amb entrada lliure, amb el següent horari:

  • De dimarts a divendres, de 17.00 a 20.00 hores
  • Dissabte, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores
  • Diumenge, de 10.00 a 13.00 hores
  • Dilluns i festius, tancat

En els documents adjunts, trobareu la informació dels artistes de TEST 2017 i la galeria de les intervencions urbanes d'edicions anteriors, a càrrec de firmes internacionals com Sam-3, Escif, Borondo o Felipe Pantone. 

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Artistes en TEST 2017
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Enllaç: TEST, Mostra d'art i creativitat

Galeria multimèdia

Imatges

Intervenció urbana de Borondo Intervenció urbana d'Escif Intervenció urbana de Felipe Pantone

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es