Plectre a la Fresca

Plectre a la Fresca 2016

El festival Plectre a la Fresca, organitzat per l'Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega de Vila-real, refresca les vesprades i nits de l'estiu en la ciutat amb la millor música de plectre. De la mà de reconegudes orquestres de tot l'àmbit estatal, el certamen recupera per als calorosos dies d'estiu el valor d'instruments tradicionals com el llaüt, la bandúrria o la guitarra, de gran arrelament i projecció a Vila-real.

Al juliol de 2016, el Plectre a la Fresca viurà la seua tercera edició amb tres concerts els dies 22, 23 i 24 de juliol en escenaris i horaris diferents. La primera actuació arribarà de la mà de l'orquestra amfitriona, que farà valdre els seus més de 35 anys de trajectòria amb l'esperat concert a la plaça Major el primer dia del festival. Completen el cicle les actuacions de l'orquestra de l'Associació Cultural Musical Colás Chicharro de La Carolina (Jaén) i l'orquestra Abalsants de l'Alcúdia de Crespins (València).

Programa:

  • Divendres, 22 de juliol, 22.00 hores. Concert de l'Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega a el plaça Major.
  • Dissabte, 23 de juliol. 19.00 hores. Concert de l'Orquestra de Pols i Pua de l'Associació Musical Colás Chicharro de La Carolina (Jaén), a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner.
  • Diumenge, 24 de juliol. 12.00 hores. Concert de l'Orquestra de Pols i Pua Abalsants de l'Alcúdia de Crespins (València), a el sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega Orquestra de Pols i Pua Abalsants Orquestra de Pols i Pua de l'Assocaició Musical Colás Chicharro

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es