Festivals

Auditiva III

Auditiva III

De novembre a juny, el Cicle de Música Emergent Auditiva converteix a Vila-real en escenari de la millor música independent i alternativa. Bandes de diferents punts del país, amb estils propis i allunyats de l'àmbit més comercial, es donen cita durant tot l'any en tres escenaris: la sala Japan, l'Skate Park i la sala Gossip.

II Cicle de música Antiga Ciutat de Vila-real

Cicle de Música Antiga

Entre els mesos de febrer i març, el Cicle de Música Antiga Ciutat de Vila-real porta a diferents escenaris de la ciutat recitals únics de la mà de formacions professionals que recuperen l'essència de les melodies clàssiques i barroques. Els concerts tenen lloc en entorns com la capella del Crist de l'Hospital.

III Festival Coral Ciutat de Vila-real

Festival Coral Ciutat de Vila-real

Amb l'arribada del Nadal, la música coral pren els carrers i escenaris de la ciutat amb el Festival Coral Ciutat de Vila-real. Organitzat per la Coral Sant Jaume, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, el certamen inclou les jornades Cant al carrer, amb recitals en diferents enclavaments urbans, i actuacions estel·lars, com l'espectacle Nueve Lunas o la Trobada de Nadales.

FITCarrer 2017

FITCarrer

Les arts de carrer es donen cita a Vila-real el primer cap de setmana de maig en el Festival Internacional de Teatre al Carrer, FITCarrer, una mostra única de teatre en espais urbans que converteix cada any Vila-real en la capital de les arts de carrer de la Comunitat Valenciana, amb espectacles, conferències i el lliurament del premi Ramón Batalla. 

Festival Màgia x ací 2016

Màgia x Ací

De la mà del mag Yunke, arriba cada any una selecció de la millor màgia del panorama internacional. Un festival en el qual la màgia envaeix els carrers i l'Auditori Municipal per a fer les delícies de grans i menuts. 

Malabara't. Trobada de Malabaristes de Vila-real

Malabara't

La Trobada de Malabaristes de Vila-real té lloc amb caràcter biennal, a l'estiu i en l'incomparable marc del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Durant un cap de setmana, grans i menuts conviuen a Vila-real per a aprendre tècniques de circ a través de tallers de tot tipus i gaudir d'espectacles on es mostra el circ en la seua màxima esplendor.

Plectre a la Fresca 2016

Plectre a la Fresca

El festival Plectre a la Fresca, organitzat per l'Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega de Vila-real, refresca les vesprades i nits de l'estiu en la ciutat amb la millor música de plectre. De la mà de reconegudes orquestres de tot l'àmbit estatal, el certamen recupera per als calorosos dies d'estiu el valor d'instruments tradicionals com el llaüt, la bandúrria o la guitarra, de gran arrelament i projecció a Vila-real.

V Festival Real Jazz

Real Jazz

Amb una llarga tradició i reputació consolidada en el món del jazz, Vila-real segueix apostant per una de les manifestacions més importants i influents de la música contemporània amb el festival Real Jazz. El certamen naix el 2016 per a prendre el relleu de la tradició jazzística local concentrant en un únic cap de setmana una selecció de les millors bandes del moment amb concerts gratuïts i activitats paral·leles. El Real Jazz aposta per ser un festival amb denominació d'origen valenciana.

Turisme_Viu Vila-real_Festivals i esdeveniments_Setmana Tàrrega_1

Setmana Tàrrega

La ciutat natal del guitarrista Francesc Tàrrega es converteix al desembre en l'escenari natural per a difondre l'obra íntegra de l'autor de Capricho árabe. Concerts, classes magistrals, conferències, taules redones i altres activitats completen una setmana d'esdeveniments al voltant de la figura del mestre Tàrrega i la guitarra de concert. 

Mostra d'art i creativitat TEST 2017

TEST

Mostra d'art i creativitat TEST és un espai per a fer créixer els treballs i les carreres d'artistes joves i prometedors, aquells que més necessiten el suport al seu esforç i tenacitat. En TEST es donen cita cada any interessants propostes plàstiques, amb un catàleg personalitzat per a cada artista, que converteix el festival en una cita ineludible per als amants de l'art contemporani i una important plataforma de suport als joves artistes. 

Festival de dansa breu Vila-real en Dansa

Vila-real en Dansa

Festival de dansa breu que mostra els diferents estils de dansa contemporània i dóna també opció a practicar-los mitjançant workshops. El festival, que se celebra al juny, s'ha convertit en un punt de trobada per als professionals i creadors, als quals Vila-real en Dansa dóna suport també mitjançant un premi de coproducció.

11  continguts

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es