FITCarrer

FITCarrer 2017

Les arts de carrer es donen cita a Vila-real el primer cap de setmana de maig en el Festival Internacional de Teatre al Carrer, FITCarrer, una mostra única de teatre en espais urbans que converteix cada any Vila-real en la capital de les arts de carrer de la Comunitat Valenciana, amb espectacles, conferències i el lliurament del premi Ramón Batalla. 

El Festival Internacional de Teatre de Carrer naix a Vila-real en 1988 de la mà de la companyia local Xarxa Teatre. Des de llavors, el certamen ha anat creixent i consolidant-se fins a convertir-se en una de les cites més destacades del calendari internacional de les arts de carrer i l'únic festival d'aquestes característiques en tota la Comunitat Valenciana.

Del 4 al 7 de maig de 2017, FITCarrer celebra una edició especial, la del 30é aniversari. Amb aquest motiu, s'ha preparat un cartell de renom amb 22 companyies, dues d'elles internacionals, i una important presència local, de la mà de Visitants, A Tempo Dansa i Nafrat. Prop de 30 espectacles de teatre, dansa i circ se succeiran al llarg del cap de setmana en la quinzena de localitzacions urbanes que convertiran la ciutat de Vila-real en un gran escenari per a les propostes més innovadores de les arts de carrer.

La programació complementària compta també amb un acte en commemoració del 30é aniversari, les V Jornades professionals i el lliurament del premi Ramón Batalla a la companyia basca Trapu Zahara. Les activitats inclouen l'exposició "Ara que tinc 50 portes", que inspira el lema del 30é FITCarrer, Obrint Portes.

Més informació, en el web www.fitcarrer.com i en l'app oficial delfestival

Consulteu ací la programació del 30é FITCarrer de Vila-real

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programa FITCarrer2017
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es